25 jaar getrouwd cadeau tips


25 jaar getrouwd cadeau tips

Wanneer er een familielid, kennis vriend of collega binnenkort een 25 jarig huwelijk viert, wil jij natuurlijk zeker weten dat je met een geslaagd cadeau op het feest aan komt zetten. Een origineel 25 jaar getrouwd cadeau vinden en uitzoeken is geen gemakkelijke opgave, want er is keus te over. Wij zeggen altijd maar, je hebt cadeaus én je hebt cadeaus. In deze post laten we jou 3 unieke cadeaus zien voor iemand die 25 jaar getrouwd is. Met 1 van deze 3 huwelijkscadeaus, heb je een gegarandeerd geslaagde verrassing in je bezit. 


mok met fotoCadeau 1: De magic mok met foto

Met dit leuke 25 jaar getrouwd cadeau, heb je een dubbele verrassing in handen. Het cadeau zelf is verrassing nummer 1, en verrassing nummer twee verschijnt pas bij het inschenken van een warme drank. Voor dit cadeau laat je jouw favoriete foto van het 25 jarig huwelijkspaar op een magic mok bedrukken. Na het inschenken van een warme drank wordt deze foto pas zichtbaar, en zie daar: Verrassing nummer 2! Dit leuke cadeau voor een 25 jarig huwelijk, bestel en ontwerp je bij yoursurprise.

€13,95

 

 

 

 

 

dekbedovertrek met fotoCadeau 2: Het dekbedovertrek met foto

Eerlijk is eerlijk, met een prijs van €159,95 is dit cadeau redelijk aan de prijs. Maar u kent het cliché, dan heb je ook wat! Kies de mooiste foto van het huwelijkspaar, en laat deze bedrukken op een uniek en zijdezacht dekbedovertrek. Doordat de onderkant van dit dekbedovertrek uit 100% katoen bestaat, slaapt het huwelijkspaar als nooit tevoren. Dit cadeau kun je helemaal af maken, door er 2 bedrukte kussens bij te laten maken. In een handomdraai wordt iedere kamer omgetoverd tot een persoonlijk paradijsje om in weg te dromen. Met recht een uniek 25 jaar getrouwd cadeau. Bestel dit dekbedovertrek bij Yoursurprise.

€159,95

 

 

 

 

gegraveerde wijnglazenCadeau 3: Gegraveerde (wijn)glazen

Een onbetwist populair 25 jaar getrouwd cadeau, zijn de gegraveerde glazen. Om een naam en trouwdatum te laten graveren heb je keuze uit verschillen glazen, zoals rode of witte wijn glazen, champagneglazen, bierglazen, longdrinks en theeglazen. Dus waar het huwelijkspaar ook gek op is, laat een persoonlijke tekst, de namen of een trouwdatum graveren in een uniek en persoonlijk gegraveerd glas als huwelijkscadeau. Beslist één van de meest verkochte cadeaus voor een 25 jarig huwelijk van dit moment, dus met dit cadeau weet je zeker dat je een geslaagd geschenk geeft. Bestel de unieke glazen bij yoursurprise. Of bekijk hier een beschrijving van alle gegraveerde glazen.

€ 14,95

 

 

 

Nog meer originele  25 jaar getrouwd cadeaus bekijk je hier >>

Tips voor een geslaagd cadeau voor een 25 jarig huwelijk

Een cadeau uitzoeken blijft een lastig iets, of dat nu voor een verjaardag, jubileum of een huwelijk is. Geld geven is altijd de gemakkelijkste optie, maar zonder meer ook de minst spontane. Speciaal voor jou hebben we een paar tips op een rijtje gezet, om te garanderen dat jij een geslaagd cadeau voor een 25 jaar getrouwd huwelijkspaar aanschaft. 

  • Persoonlijke cadeaus worden steeds populairder, dit vanwege het leuke effect en omdat het nét dat beetje extra heeft ten opzichte van ‘normale’ cadeaus. Originele persoonlijke cadeaus voor een 25 jarig huwelijk zijn bijvoorbeeld de gegraveerde wijnglazen, het gegraveerde hoefijzer of de wijnfles met persoonlijk etiket om maar een paar te noemen.
  • Stel jezelf de vraag: ‘met wat voor cadeau maak ik het huwelijkspaar blij’. Wanneer je deze vraag voor jezelf zo goed mogelijk beantwoord, rolt er vanzelf een cadeau uit.
  • Probeer te allen tijde het geven van het welbekende envelopje met inhoud te geven. Tenzij dit natuurlijk staat aangegeven op de uitnodiging voor het 25 jarig huwelijk.
  • Wanneer het jubilerende huwelijkspaar nog zeer actief is in het dagelijkse leven, kun je ook overwegen een belevenis cadeau te geven. Zoals bijvoorbeeld het meest bijzondere cadeau van dit moment: Beleef opnieuw uw huwelijksnacht
  • Heb je een wat groter budget tot je beschikking? Misschien wel omdat je een cadeau met het hele gezin geeft, dan zijn onze exclusieve cadeaus misschien een goede optie. Het prijskaartje ligt iets hoger, maar dan geldt wel het aloude cliché: Dan heb je ook wat!
  • Een 25 jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Dat is de naam van de zogenaamde huwelijksverjaardagen. Als je zelf een cadeau, gedicht of liedje maakt, is dat misschien leuk om er in te verwerken of er naar te refereren.