25 jarig huwelijk uitnodiging


25 jarig huwelijk uitnodiging

Wanneer je bijna 25 jaar getrouwd bent, of je kent iemand die binnenkort deze mijlpaal bereikt, dan is het zeker leuk om een groot feest te organiseren. Een 25 jarig huwelijk is immers een geweldige prestatie en niet iedereen gegeven. Daarom vind je op deze pagina originele ideeën om een superleuke persoonlijke uitnodiging te maken voor dit mooie moment. Alvast een tip van ons: kijk eens op Greetz, hier vind je vast en zeker een leuk uitnodigingskaartje voor het grote feest. 

Uitnodigingskaarten voor een 25 jarig huwelijk

Eén van de leukste ideeën voor een 25 jarig huwelijk uitnodiging blijft toch wel het traditionele uitnodigingskaartje. Je kunt zelf een mooie kaart uitzoeken en er een bijzondere persoonlijke tekst op bedrukken. Een leuk voorbeeld van een 25 jaar getrouwd kaartje zie je hieronder.

25 jaar getrouwd kaartje

Een voorbeeld van een 25 jaar getrouwd kaartje.

Uitnodigingskaarten voor een 25 jarig huwelijk nodig? >>

Een nadeel van deze kaartjes is dat je alle adressen nodig hebt van iedereen die volgens jou een kaartje moet ontvangen. Maar met behulp van het internet is dat natuurlijk een fluitje van een cent. Op deze manier kun je iedereen persoonlijk uitnodigen voor het grootse 25 jaar getrouwd feest.

Je hebt zelf vast wel eens van Greetz gehoord, hier vind je een enorm aanbod van leuke kaartjes voor een 25 jarig huwelijk. Ook voor heel veel andere gelegenheden trouwens. We kunnen je persoonlijk garanderen dat de service super is, en de bezorging lekker vlot.

Uitnodiging per telefoon

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iedereen uit te nodigen via de telefoon, hier heb je dan vanzelfsprekend wel weer de telefoonnummers van iedereen voor nodig. Een uitnodiging via de telefoon kan leuk en verrassend zijn, maar mist wat ons betreft toch de charme die een uitnodigingskaartje van bijvoorbeeld Greetz heeft.

25 jarig huwelijk

25 jarig huwelijk uitnodigingskaartje.

Email met videoboodschap uitnodiging

Tegenwoordig in het digitale tijdperk heb je vast en zeker wel de email adressen van iedereen die volgens jou een uitnodiging voor het huwelijksfeest moet ontvangen. Daarom is het misschien leuk om zelf een videoboodschap te maken, en deze als uitnodigingen naar iedereen te E-mailen. Misschien niet zo romantisch als een echt uitnodigingskaartje maar wel lekker van deze tijd, nietwaar? Het wordt pas echt leuk als je handig bent met de computer of zelfs een videobewerkingsprogramma. Zo kun je een muziekje zetten onder de video, bijvoorbeeld de favoriete plaat van het 25 jarig huwelijkspaar.

Uitnodiging met een fotokaart 

Misschien heb je ergens verstopt in een lade nog wel een leuke foto van het 25 jaar getrouwd huwelijkspaar. Waarom maak je dan niet een uitnodigingskaart met behulp van deze foto? De voorkant wordt dan de foto -eventueel met een persoonlijke boodschap- en de binnenkant wordt voorzien van de uitnodigingstekst. Zo heb je voor iedereen een hele persoonlijke boodschap.

Een uitnodiging voor het 25 jarig huwelijk met een Greetz kaartje >>

Voorbeeldtekst uitnodiging 

Vind je het moeilijk om een goede tekst voor een uitnodiging te bedenken? Wees niet gevreesd, we helpen je hieronder alvast op de goede weg met een voorbeeldtekst van een 25 jarig huwelijks uitnodiging.

”Lieve (naam van je gast(en))
Binnenkort vieren (..naam van het huwelijkspaar..) hun zilveren oftewel 25 jarig huwelijk. We willen graag van de gelegenheid gebruik maken, om je hierbij uit te nodigen voor een groots feest, om stil te staan bij deze bijzondere prestatie en samen met jullie de volgende 25 jaar in te luiden. Het feest zal plaats vinden in (naam van de locatie) om (tijdstip en datum) en hopen dat jij/ jullie er ook bij bent/ zijn.

Het feest moet een verrassing blijven, dus laat vooral niks merken aan het huwelijkspaar.

Hopelijk tot dan!

(naam en telefoonnummer)

(Eventueel een cadeautip)”

Het voorbeeld hier boven is bijvoorbeeld leuk als je het huwelijkspaar wil verrassen met een groots feest. Maak bijvoorbeeld zelf een afspraak met ze onder de noemer ‘etentje’ of iets dergelijks.

Een uitnodigingskaart zoals hierboven kun je prima bestellen bij Greetz, hier kun je zoals gezegd uit vele standaard ontwerpen kiezen. We hopen dat je iets hebt gehad aan onze tips, en wensen je alvast enorm veel plezier met het 25 jaar getrouwd huwelijksfeest.