Beleef uw huwelijksnacht opnieuw


Beleef uw huwelijksnacht opnieuw

Denkt u wel eens met weemoed terug aan die bijzondere nacht van 25 jaar geleden? De huwelijksnacht die uw bruiloft zo bijzonder en onvergetelijk maakte? Momenteel is er een zeer bijzonder cadeau te krijgen, waardoor die ene nacht opnieuw beleven weer mogelijk wordt gemaakt. Met het cadeau: ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw’, kun je die ene bijzondere belevenis nog eens dunnetjes over doen. Het ultieme cadeau dus, voor ieder bruidspaar die er aan toe is om herinnerd te worden aan het feit hoe bijzonder het huwelijk eigenlijk is. Hieronder leggen we je haarfijn uit hoe dit werkt.  


Hoe werkt het kado?

Het kado ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw‘ is een eer bijzondere ervaring en een erg populair cadeau van dit moment. En niet voor niets, want voor een prijs van € 198 euro, ontvang je verhoudingsgewijs heel veel waar voor je geld. Wat ga je doen? Allereerst kies je uit een romantische locatie. Je kunt kiezen uit 2 hotels, namelijk Parkhotel Horst in Nederland, of het Moselhotel in de wijnbergen aan de Moezel in Duitsland. Beide zijn zeer goede en romantische hotels.

Bij de aankomst word je feestelijk verwelkomd met een heus bruidsboeketje. Je verblijft in een prachtige bruidssuite met een heerlijk groot bed en whirlpool. ‘s avonds ga je samen lekker genieten van een 3-gangen diner bij kaarslicht, en heb je de mogelijkheid om jouw 25 jarig huwelijk te evalueren. Bij het diner worden ook de trouwringen aan u overhandigd. Op de kamer kun je vervolgens samen rustig verder gaan met genieten van een glas sekt bij het bubbelbad. Tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van het draadloos internet en de aanwezige sauna en ontspanningsbad.

Kortom: Dit is het ultieme originele cadeau voor ieder huwelijkspaar die al lang samen is en wel toe is aan wat ontspanning met elkaar. Er is ook een optie om extra nachten bij te boeken, zodat het verblijf nog specialer wordt en je compleet uitgerust terugkomt met energie voor nog eens 25 jaren in het huwelijk.

Onze conclusie

Beleef uw huwelijksnacht opnieuw, is een van de populairdere cadeaus van dit moment voor een huwelijkspaar. Wat ons betreft is dit een kado met een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Het staat bovendien buiten kijf, dat dit een originele en verrassende gift is, want deze belevenis is nog relatief nieuw en daardoor vrij onbekend. Wil je dus een zeer bijzonder en origineel cadeau geven aan een 25 jarig huwelijkspaar? Dan is dit dé ultieme gift!

Dit cadeau meteen bestellen? Kijk dan even hier.

huwelijksnacht opnieuw parkhotel-horst_6