Originele huwelijkscadeautips


Originele huwelijkscadeautips 

Het valt niet mee om altijd weer een leuk cadeau te verzinnen. Of dat nu voor een verjaardag, housewarming of bijvoorbeeld een huwelijksjubileum is. Met onze originele huwelijkscadeautips, geven we jou leuke inspiratie voor het vinden van een geschikt cadeau voor een 25 jarig huwelijk jubileum. Hou onze blogpagina daarom goed in de gaten, want je vindt er op regelmatige basis nieuwe tips, cadeau ideeën en inspiratie. Hieronder vind je alvast wat leuke ‘cadeau inspiratie’ voor jouw jubileum! 


chocoladekaartChocoladekaart cadeau

Als je niet van chocolade houdt, ben je een uitzondering op de welbekende regel. Maar ook als je het niet zo graag list, is dat geen probleem, want het is zonde om dit originele cadeau op te eten, niet waar? Als je een gewoon kaartje maar saai vindt, is de chocoladekaart de ideale verrassing voor ieder jubileum. Verras het huwelijkspaar met een kaart van chocolade met een foto van hen erop. De kaart is gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade die bekent staat om de intense smaak. De chocoladekaart is mits koel gehouden, een jaar houdbaar. Bestellen doe je hier.

 

 

 

 

 

foto op houten plankenFoto op houten planken

Geef je liever een cadeau aan het huwelijkspaar wat niet smelt boven de 25 graden? Dan kun je beter een foto op houten planken cadeau geven. Een cadeau wat niet eetbaar is, dus bij thuiskomst kan het niet zo zijn dat je cadeau ineens ‘verdwenen’ is. Kies jouw favoriete foto van het huwelijkspaar, en laat deze op houten planken bedrukken, eventueel met een layer van whitewash voor een schitterend effect. Je hebt keuze uit meerder afmetingen en als je wilt kun je er meteen een ophangsysteem bij bestellen. Omdat hout een natuurproduct is, en het en der knoesten in het hout zitten, ontstaat er een prachtige ‘nature look’. Je bestelt ‘m hier.

 

 

 

 

champagnefles cadeauPersoonlijke champagnefles cadeau

Een zilveren huwelijk, is bij uitstek dé reden voor een momentje stil staan bij de geleverde prestatie, want 25 jaar ‘trouw blijven‘ lukt lang niet iedereen meer tegenwoordig. Reden voor een feestje dus, en dat vier je het best met de lekkere bubbels van champagne. Kies jouw favorietre foto van het huwelijkspaar, en bedruk deze op een persoonlijke champagnefles. De goedkoopste fles begint bij €29,95 en de duurste champagnefles is €124,95, en tussen deze prijzen in vind je een groot scala met heerlijke champagnes van verschillende krijsklassen. Kortom, een overheerlijk, origineel en verrassend cadeau voor ieder huwelijkspaar.