25 jarig huwelijk cadeaus


25 jarig huwelijk cadeaus

Een 25 jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd en is een knappe prestatie welke gevierd moet worden met een uniek en origineel huwelijkscadeau. Hieronder zie je onze selectie met cadeaus voor het 25 jarig huwelijkspaar. Deze selectie komt tot stand door de leukste cadeaus van verschillende webshops te combineren. Zo heb jij dus gegarandeerd een origineel en uniek huwelijkscadeau in handen. 

huwelijksnachtBeleef uw huwelijksnacht opnieuw
Samen lekker genieten van een romantisch weekend weg naar Nittel (Duitsland) of Horst (Nederland). U wordt feestelijk verwelkomd met een bruidsboeketje en een glas sekt. U verblijft in een luxe bruidssuite voorzien van een whirlpool. Met dit cadeau herbeleeft u gegarandeerd uw huwelijk van 25 jaar geleden.
€ 198,00

Meer informatie vind je hier >>
PrivebioscoopPrivé filmvoorstelling in een romantische bioscoopzaal
Samen lekker genieten van een romantische filmvoorstelling in een privé bioscoopzaal? Met dit cadeau heeft het 25 jarig huwelijkspaar een hele bioscoopzaal tot hun beschikking. Wat is er nog romantischer? De Art-deco bioscoop bevindt zich in Amsterdam en beschikt over authentieke bioscoopstoelen.
€ 99,00

Meer informatie vind je hier >>
gegraveerde wijnglazenPersoonlijk gegraveerde wijnglazen
Verras het 25 jaar getrouwd stel met deze bijzondere wijnglazen. Bedenk zelf een persoonlijke tekst. Je kunt ook kiezen uit bier, champagne en longdrink glazen. Set bestaande uit 2 glazen. De glazen zijn gemaakt van sterk glas en vaatwasser bestendig.
€ 19,95

Meer informatie vind je hier >>
kussen bedrukkenKussen bedrukken
1 van de populairste cadeaus van dit moment. Personaliseer een kussensloop helemaal naar wens met een persoonlijke foto, of eigen tekst voor het 25 jaar getrouwd paar. Vele ontwerpen verkrijgbaar. Met de gebruiksvriendelijke foto-editor zijn de mogelijkheden onbeperkt!
€ 13,95

Meer informatie vind je hier >>
dienblad cadeauPersoonlijk dienblad
Koekje bij de koffie? Plaats jouw favoriete of mooiste foto van het 25 jarig huwelijkspaar op dit persoonlijke dienblad. Een herinnering aan de bruiloft is zo altijd bij de hand. Een zeer mooi dienblad met stevige onderkant. Een bijzonder origineel cadeau waar het 25 jaar getrouwd stel vast niet aan gedacht had.
€ 22,95

Meer informatie vind je hier >>
persoonlijke wijnflesPersoonlijke wijnfles met eigen foto
Zijn de 25 jaar getrouwd zijnde echte wijndrinkers? Dan is dit cadeau misschien wel zeer geschikt. Kies je favoriete foto, en laat deze bedrukken op een volledig gepersonaliseerde wijnfles. Een persoonlijke tekst is natuurlijk ook mogelijk. Keuze uit rode, witte wijnen en biersoorten.
€ 12,95

Meer informatie vind je hier >>
1236-2855ec-fotoluik-largeOrigineel fotoluik met tekst en foto!
Bedruk jouw leukste foto van het 25 jarig huwelijk paar op dit ‘dagboek luik’. Op de linker pagina de foto, op de rechter jouw persoonlijke tekst. Een bijzonder leuk en origineel cadeau voor een 25 jaar getrouwd stel. Het personaliseer proces is heel eenvoudig.
€ 16,95
Meer informatie vind je hier >> 
wevPersoonlijke deurmat
Een deurmat met volledig persoonlijke opdruk. Zoek je leukste foto van het 25 jaar getrouwd huwelijkspaar op, en laat ‘m bedrukken op deze unieke deurmat. Zo worden gasten voortaan wel op een heel bijzondere manier onthaald. Je kan er zelfs een tekst bij laten bedrukken.
€ 24,95
Meer informatie vind je hier >>
NaamloosFoto op canvas
Het persoonlijkste kunstwerk voor aan de muur maak je zelf! Niets is leuker dan je mooiste, leukste of meest bijzondere foto, tekst of logo op een uniek schilderij vast te laten leggen. Een prachtige foto op canvas is een leuke en blijvende herinnering voor het 25 jarig huwelijk!
€ 14,95

Meer informatie vind je hier >>
mok met fotoMagic mok met foto
Dit cadeau is een dubbele verrassing voor het huwelijkspaar. De eerste verrassing is de magic mok zelf, de tweede verrassing wordt pas duidelijk wanneer er een hete drank in de mok wordt gegoten, dan pas wordt namelijk de foto die jij hebt laten bedrukken zichtbaar. Een origineel cadeau met twee verrassingen voor de prijs van 1!
€ 13,95

Meer informatie vind je hier >>

25 jaar getrouwd cadeau

Op deze site vind je voor ieder 25 jarig huwelijksfeest een origineel cadeau welke wij als aanbieder speciaal voor deze gelegenheid hebben geselecteerd. Zoek je een avontuurlijk, relaxend of sportief cadeau? Voor ieder 25 jarig huwelijkspaar vind je hierboven een originele verrassing. Wat dacht je van een dagje sauna? Weekendje weg? Wijnproeverij?  

Cadeaus bestellen

Tijd dus om groots uit te pakken voor het 25 jarig huwelijk. Bestel vandaag nog de leukste cadeaus tegen sterke kortingen en actieprijzen. Ook jij vind bij 25jaargetrouwd.net gegarandeerd hét perfecte cadeau voor een 25 jarig huwelijkspaar. Wij wensen je veel succes bij het uitzoeken van een verrassing voor het huwelijksfeest!