25 jaar getrouwd


25 jaar getrouwd

Wanneer je op onze website terecht bent gekomen, is de kans vrij aannemelijk dat je op zoek bent naar een cadeau voor een 25 jarig huwelijk. Het kan natuurlijk ook zijn dat je op zoek bent naar inspiratie, cadeautips of meer informatie voor iemand die binnenkort hun 25 jaar getrouwd huwelijksfeest houdt. Wat de reden ook is dat je ons bezoekt, bij 25jaargetrouwd.net, vind je alles wat je moet weten over het zilveren huwelijk. Hieronder hebben we alvast wat nuttige cadeautips voor je verzameld, met leuke en originele 25 jaar getrouwd cadeaus. Met één van deze geschenken verras jij het huwelijkspaar op originele wijze zoals ze waarschijnlijk nooit hadden verwacht..


Origineel 25 jaar getrouwd cadeau nodig?

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk, verrassend of origineel 25 jaar getrouwd cadeau, bekijk dan snel de leuke cadeausuggesties hieronder. 25jaargetrouwd.net, werkt al jaren samen met de grootste en meest betrouwbare cadeau webshops van Nederland zoals Bestelkado en Yoursurprise. Deze ervaring heeft ons geleerd welke huwelijkscadeaus ‘hot’ zijn en welke ‘not’. De cadeaus hieronder zijn de meest populaire 25 jarig huwelijk cadeaus van dit moment. Zo weet je zeker dat je het huwelijkspaar op een leuke manier verrast met jouw geschenk!

gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen cadeau

Ongetwijfeld het meest populaire cadeau voor een 25 jarig huwelijk van dit moment, zijn de gegraveerde (wijn)glazen. Je kunt namelijk ook kiezen voor andere glazen, zoals theeglazen, champagneglazen, bierglazen of longdrinks. Laat de namen van het jubilerende huwelijkspaar graveren in een set glazen naar keuze. Eventueel kun je ook de trouwdatum laten graveren op een extra regel onder de namen. Dit zorgt voor een bijzonder huwelijkscadeau met een persoonlijk tintje, waarmee jij gegarandeerd het huwelijkspaar op originele wijze verrast. 
Gegraveerde wijnglazen >>

€ 19,95

 

 

 

persoonlijke wijnflesPersoonlijke wijnfles cadeau
Een ander 25 jaar getrouwd cadeau wat al jaren in de top van de lijsten staat, is de persoonlijke wijnfles. Kies jouw favoriete foto van het huwelijkspaar, en bedruk deze op een persoonlijk wijnfles etiket. Je kunt er ook voor kiezen om een foto te bedrukken op de wijnkist, of een persoonlijk wijnpakket te bestellen met verschillende flessen wijn. Een ideaal huwelijkscadeau voor een huwelijkspaar die dol is op wijn. Kies een leuke foto en start met personaliseren. 
Persoonlijke wijnfles >>

€ 14,95

 

 

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord cadeau
Nog een huwelijkscadeau waarvan de populariteit al jaren wordt onderstreept, is het persoonlijke straatnaambord. Naast een persoonlijk en origineel cadeau, is dit een geschenk met een ludiek tintje. Laat de namen van het huwelijkspaar bedrukken op een origineel straatnaambord. Op de tweede regel heb je de ruimte voor een persoonlijke tekst of boodschap gericht aan het zilveren huwelijkspaar. Kortom, een bijzonder populair en origineel 25 jaar getrouwd cadeau om het huwelijkspaar mee te verrassen!
Persoonlijk straatnaambord cadeau >>

 

 

 

 

 

Bijzondere cadeaus voor een 25 jarig huwelijk

Van plan om dit keer groots uit te pakken en het jubilerende huwelijkspaar verrassen met een echt bijzonder cadeau? Dan hebben we hieronder nog een paar leuke cadeausuggesties voor je. Cadeaus waarmee jij het zilveren huwelijk van glans voorziet, en het huwelijkspaar lekker mee in de watten legt. Dit zijn met recht bijzondere cadeaus voor een 25 jarig huwelijk

huwelijksnachtBeleef uw huwelijksnacht opnieuw
Een belevenis cadeau wat steeds populairder wordt voor een 25 jarig huwelijksjubileum, is de belevenis ‘Beleef uw huwelijksnacht opnieuw’. Een belevenis waarbij het huwelijkspaar de magie van die ene eerst nacht nog eens dunnetjes over doet. Ga naar een hotel in Nederland of Duitsland, verblijf in de bruidssuite, geniet van de whirlpool op de kamer, de wellness, een 3-gangen diner en ontbijtbuffet en vele extra. Met deze unieke belevenis krijgt het huwelijkspaar de kans om de huwelijksnacht nog eens dunnetjes over te doen. Een bijzonder en uniek cadeau voor een 25 jarig huwelijkspaar.
Beleef uw huwelijksnacht opnieuw >>

 

 

 

 

wellness arrangementWellness arrangement cadeau
Is het jubilerende huwelijkspaar gek op sauna’s, zwembaden, warmte en ontspanning? Dan is dit het ultieme 25 jaar getrouwd cadeau. Stuur ze er lekker op uit tijdens een heerlijk wellness/verwen arrangement. Geniet van de wellness, een overnachting op een luxe kamer, uitgebreid diner en heerlijk ontbijtbuffet. Even heerlijk samen ontspannen en terug kijken op 25 jaar in het huwelijk. Een cadeau om het huwelijkspaar even lekker mee te verwennen. 
Wellness arrangement cadeau >>

 

 

 

 

 


Uitnodigingskaarten, tips of inspiratie voor het 25 jarig huwelijk nodig?

Misschien ben je wel helemaal niet op zoek naar een 25 jaar getrouwd cadeau, maar zoek je juist leuke uitnodigingskaarten, inspiratie, cadeautips of reviews. In dat geval hebben we hieronder nog enkele leuke tips en links die de moeite waar zouden kunnen zijn voor jou.

25 jaar getrouwd kaartjeUitnodigingskaarten van Greetz
Zoek je een leuke uitnodigingskaart voor jullie huwelijksfeest? Een originele kaart waarmee jij het huwelijksfeest een kickstart geeft? Bekijk dan eens onze leuke suggesties met uitnodigingskaarten voor een 25 jarig huwelijk. Met de leuke kaarten van Greetz stuur je jouw familie en vrienden in een handomdraai een leuke uitnodiging.
Uitnodigingskaarten >>

 

 

 

 

 

 

 

gegraveerd hoefijzer cadeauTips, inspiratie en meer voor een 25 jarig huwelijk
Ben je op zoek naar leuke cadeautips voor het 25 jarig huwelijk? Zoek je inspiratie voor een leuk huwelijksfeest of wil je gewoon meer informatie over een 25 jarig huwelijk? Houd dan onze blogpagina in de gaten. Regelmatig delen we hier met jou onze cadeautips, cadeau reviews en alles wat je moet weten over iemand die binnenkort 25 jaar getrouwd is.
25 jaar getrouwd blog >>