Bijzondere 25 jarig huwelijk cadeaus


Bijzondere 25 jarig huwelijk cadeaus

Ben jij nog druk op zoek naar een 25 jaar getrouwd cadeau? Eerlijk is eerlijk, niets is zo moeilijk dan voor een 25 jarig huwelijk een geschikt en bijzonder cadeau te bedenken. Als jij nog geen keuze hebt kunnen maken en tot nu toe nog geen geschikt cadeau hebt kunnen vinden voor het jubilerende huwelijkspaar, lees dan vooral even door. In deze post laten we jou namelijk de meest bijzondere 25 jarig huwelijk cadeaus zien. Cadeaus waarmee jij het huwelijkspaar gegarandeerd op een aangename manier mee verrast. Deel mee in de feestvreugde en laat jouw blijk van waardering voor het zilveren huwelijk zien, met behulp van één van de onderstaande bijzondere cadeaus voor een 25 jarig huwelijk. 


huwelijksnacht opnieuw belevenBeleef uw huwelijksnacht opnieuw (Tip!).

Wil jij het huwelijkspaar voor hun 25 jarig jubileum op écht originele wijze verrassen? Geef ze dan het cadeau: Beleef uw huwelijksnacht opnieuw. Een cadeau waarbij de titel al vermeldt wat het cadeau in houdt. Stuur het huwelijkspaar erop uit naar een romantisch hotel in Nederland of Duitsland, alwaar hen een bijzondere nacht wacht. Ze worden verwelkomt met een bruidsboeketje. Ze verblijven in de bruidssuite waar zich tevens een whirlpool bevindt. Tijdens het romantische 3-gangen diner bij kaarslicht, worden feestelijke huwelijksringen gepresenteerd. Na de (tweede) huwelijksnacht wacht hen een uitgebreid ontbijtbuffet, en het jubilerende huwelijkspaar mag tijdens het verblijf gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten. Kortom, met dit cadeau beleef je die ene bijzondere huwelijksnacht van 25 jaar geleden, nog eens een keer helemaal opnieuw! Bestel hier dit bijzondere 25 jarig huwelijk cadeau.

€ 198,00

overnachting kurhausBijzondere overnachting in het Kurhaus Scheveningen

Iedereen kent dit hotel wel en voor de meesten zal een overnachting in dit bijzondere 5 sterren hotel bij een droom blijven, maar niet voor het jubilerende 25 jarig huwelijkspaar. Geef een unieke overnachting in een superior kamer in het Amrath Kurhaus in Scheveningen cadeau voor het zilveren huwelijk. Geniet van de 5 sterren service, de historie die dit gebouw ademt en van de boulevard en het Scheveningse strand. De bioscoop en het Holland casino liggen op steenworp afstand. Met deze unieke verrassing, weten we zeker dat jij het meest bijzondere cadeau voor het 25 jarig huwelijk geeft.

€ 107,10

 

gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen als 25 jaar getrouwd cadeau

Een ander uniek en bijzonder cadeau die ontzettend populair is om te geven voor een huwelijksjubileum, zijn de gegraveerde wijnglazen. Zeker als het huwelijkspaar dol is op wijn, is dit hét kado wat je moet hebben. Laat twee schitterende wijnglazen graveren met de namen en trouwdatum. Zo drinken ze voortaan allebeide uit hun eigen glas. Dit glanzende kado is bovendien vaatwasbestendig en gaat dus een leven lang mee. Je kunt ook kiezen uit longdrink glazen, champagneglazen, en bier of theeglazen. Je bestelt hier de gegraveerde wijnglazen.

€ 19,95

 

 

Bekijk hier alle cadeaus voor een 25 jarig huwelijk >>