Handdoek met foto als huwelijkscadeau


Handdoek met foto als huwelijkscadeau

Inmiddels ben je wel van ons gewend, dat we af en toe leuke huwelijkscadeau tips geven in onze blog sectie. Vandaag hebben we ook weer een leuke voor jou. Mocht je op zoek zijn naar een origineel en persoonlijk huwelijkscadeau voor het 25-jarig jubileum, dan is de handdoek met foto van het huwelijkspaar dé uitkomst. Met dit cadeau zorg je gegarandeerd voor een verrassing op het feest. 


Handdoek bedrukken met een foto

Voor dit cadeau is het essentieel dat je in het bezit bent van een mooie of grappige foto van het 25 jarig huwelijkspaar. In het digitale tijdperk van tegenwoordig moet dat geen probleem zijn. Kies de meest geschikte foto en laat deze op een mooie handdoek bedrukken. Je kunt zelf uit verschillende kleuren kiezen, dus kies de kleur waarvan jij denkt dat het huwelijkspaar het meest kan waarderen.

handdoek met foto

Specificaties van dit cadeau

De afmeting van de handdoek bedraagt 50×100 cm. Hij bestaat voor 90% uit katoen en 10% polyester, een handdoek die jaren meegaat dus. Let wel op dat je de handdoek niet warmer wast dan 30 graden. Voor de droger is hij helaas niet geschikt, dus hang ‘m te drogen aan de waslijn. Je ontvangt dit leuke huwelijkscadeau in een cadeauverpakking met een gratis cadeaukaartje!

Kortom, de handdoek met foto is een originele verrassing voor een huwelijksjubileum. Met dit cadeau heb je een absolute blikvanger in de badkamer!

Toch liever een ander huwelijkscadeau? Bekijk hier ons leuke aanbod >>