Origineel 25 jaar getrouwd cadeau nodig?


Origineel 25 jaar getrouwd cadeau nodig?

Is er binnenkort in jouw omgeving iemand 25 jaar getrouwd en ben jij hiervoor op zoek naar een leuk, bijzonder en origineel cadeau? Lees dan snel verder, want in deze post laten we jou enkele geweldige cadeaus zien, die specifiek geschikt zijn voor een 25 jarig huwelijk. De cadeaus die we hieronder laten zien, staan al jaren in de top van lijsten met bestverkochte cadeaus voor een huwelijk of huwelijksjubileum. Een leuk cadeau voor een 25 jarig huwelijk uitzoeken valt niet mee, maar met de leuke cadeautips hieronder wordt het jou wel flink wat eenvoudiger gemaakt. Kortom, vier het zilveren huwelijk samen met het huwelijkspaar, met een bijzonder en origineel cadeau van 25jaargetrouwd.net


 

straatnaambord cadeauHet meest ludieke 25 jaar getrouwd cadeau..

De blauwe straatnaamborden die bij iedereen op de hoek van de straat staan, wie kent ze niet? Na een 25 jarig huwelijk wordt het wel eens tijd dat het huwelijkspaar een eigen straat cadeau krijgt, vind je niet? Al jaren is het persoonlijke straatnaambord een populair cadeau voor onder meer verjaardagen, housewarming’s en huwelijksjubilea. Net als bij het gegraveerde hoefijzer heb je op het straatnaambord 2 regels tekst tot je beschikking die je kunt laten bedrukken. Bedruk op de hoofdregel bijvoorbeeld de namen van het huwelijkspaar, en op de onderste regel de trouwdatum of een andere leuke ludieke tekst of zelfbedachte straatnaam. Het persoonlijke straatnaambord is misschien wel het meest ludieke 25 jaar getrouwd cadeau. Bestel dit originele 25 jarig huwelijk cadeau hier.

V.a. € 24,95

Meer informatie of bestellen >>

 

gegraveerde witte wijn glazenHet meest glanzende 25 jaar getrouwd cadeau..

Is het huwelijkspaar die binnenkort een 25 jarig jubileum viert gek op wijn? Dan zijn de persoonlijke wijnglazen hét cadeau wat je moet hebben. Laat de namen van het huwelijkspaar bedrukken op 2 schitterende wijnglazen, zo bestaat er nooit meer discussie over van wie welk glas is. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld theeglazen, champagneglazen, bierglazen of longdrinks. Met de gegraveerde wijnglazen wordt samen wijn drinken een beleving als nooit tevoren. De glazen zijn bovendien vaatwas bestendig, dus kunnen in principe een leven lang mee gaan. Bestel dit bijzondere 25 jarig huwelijk cadeau hier.

V.a. € 12,95

Meer informatie of bestellen >>

 

 

 

beleef uw huwelijksnacht opnieuwDe meest bijzondere 25 jaar getrouwd belevenis..

Welk huwelijkspaar droomt er niet van om die ene bijzondere huwelijksnacht nog eens over te doen? Met de belevenis: Beleef uw huwelijksnacht opnieuw, is dat precies wat je gaat doen. Je geniet samen in een romantisch hotel in Nederland of Duitsland, wordt verwelkomt met een bruidsboeketje, overnacht in een luxe bruidssuite met whirlpool, geniet van een uitgebreid 3 gangen diner en ontbijtbuffet en nog veel meer. Kortom, beleef de magie van die eerste nacht weer even helemaal opnieuw, tijdens deze unieke belevenis. Met dit 25 jaar getrouwd cadeau tover je gegarandeerd een lach op de gezichten van bruid en bruidegom. Bekijk hier onze review van deze belevenis.

€ 198,00

Meer informatie of bestellen >>

 

 

Een bijzonder cadeau voor een 25 jarig huwelijk

Een 25 jarig huwelijk is een mooie prestatie en wordt daarom ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Natuurlijk wil ook jij meedelen in de feestvreugde en een bijzonder cadeau aan het bruidspaar overhandigen. Met één van de cadeaus die je hierboven ziet staan, weet je zeker dat je een bijzonder geschenk geeft. Niet voor niets zijn dit de meest populaire cadeaus voor een 25 jarig huwelijk van de laatste jaren. Alle 4 cadeaus hebben een persoonlijk tintje, en dat is precies wat ze zo bijzonder maakt. Persoonlijke cadeaus hebben namelijk altijd een bijzonder effect vanwege de ‘personal touch’ die ze hebben. Kortom, met 1 van de bijzondere geschenken hierboven heb jij een uniek, bijzonder en speciaal geschenk in handen om tijdens het zilveren huwelijksfeest aan het bruidspaar te overhandigen.