Exclusieve cadeaus


Exclusieve cadeaus

Je hebt cadeaus én cadeaus. Op deze pagina vind je de meest exclusieve cadeaus voor een 25 jarig huwelijk. Met een exclusief cadeau van 25jaargetrouwd.net, steel jij gegarandeerd de show op het zilveren huwelijksfeest. Kies hieronder uit 4 leuke, exclusieve suggesties met bijzondere cadeaus voor het huwelijkspaar. 

Overnachting kurhaus scheveningenUniek! Luxe overnachting in het Amrath Kurhaus Scheveningen
Veel mensen kennen dit hotel alleen van tv. Een overnachting is al snel te duur, maar met deze unieke kans die in samenwerking met hotelspecials tot stand is gekomen, beleeft het 25 jarig huwelijkspaar een unieke nacht in het meest bijzondere hotel van Nederland. Een superior kamer direct aan zee met ligbad. Een ‘once in a lifetime experience’.
€ 107,10
Meer informatie vind je hier >>
huwelijksnachtBeleef uw huwelijksnacht opnieuw
Samen lekker genieten van een romantisch weekend weg naar Nittel (Duitsland) of Horst (Nederland). U wordt feestelijk verwelkomd met een bruidsboeketje en een glas sekt. U verblijft in een luxe bruidssuite voorzien van een whirlpool. Arrangement is inclusief ontbijtbuffet en een luxe 3-gangen diner bij kaarslicht. Met dit cadeau herbeleeft u gegarandeerd uw huwelijk van 25 jaar geleden.
€ 198,00
Meer informatie vind je hier >>
prive saunaWellness arrangement in een privé sauna
Samen lekker genieten van een romantisch wellness arrangement in een prive sauna? Met dit cadeau sluit je je even helemaal af van de rest van de wereld met z’n tweeën. Je maakt gebruik van alles wellness faciliteiten en dit helemaal privé! Tevens vrij gebruik van koffie, cappuccino, thee etc.. Een droomcadeau voor ieder 25 jarig huwelijk.
€ 99,00
Meer informatie vind je hier >>
PrivebioscoopPrivé filmvoorstelling in een romantische bioscoopzaal
Samen lekker genieten van een romantische filmvoorstelling in een privé bioscoopzaal? Met dit cadeau heeft het 25 jarig huwelijkspaar een hele bioscoopzaal tot hun beschikking. Wat is er nog romantischer? De Art-deco bioscoop bevindt zich in Amsterdam en beschikt over authentieke bioscoopstoelen. Kies samen een leuke film en de bioscoopzaal is twee uur lang helemaal van jou!
€ 99,00
Meer informatie vind je hier >>
blokhut overnachtingOvernachten in een romantische blokhut
Met dit super romantische cadeau trek je er samen op uit naar de ‘middle of no where’.  In een Scandinavisch dorp in Groningen overnachten jullie samen in een romantische blokhut. Dit cadeau is inclusief een Noors ontbijt en een fles prosecco. Naast de blokhut staat een berkboom, die in Scandinavië symbool staat voor het nieuwe leven die getrouwde mensen zijn aangegaan.
€ 125,00
Meer informatie vind je hier >>

Bekijk alle exclusieve cadeaus voor een 25 jarig huwelijk >>