FAQ


FAQ

Op deze pagina lees je de aan ons veelgestelde vragen over deze website en de producten die je er op vindt. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook altijd contact met ons opnemen. We hopen met onderstaande antwoorden, jouw vragen te tackelen.

Wat is de levertijd van de cadeaus?

Bij de meeste leveranciers ontvang je de cadeaus heel snel, meestal al binnen een dag. Als het om een gepersonaliseerd cadeau gaat kan het iets langer duren. E.e.a. is afhankelijk van de leveranciers. Er wordt naar gestreefd jouw cadeau z.s.m. te leveren.

Ik ben niet tevreden, en nu?

Als je niet tevreden bent met het cadeau wat je hebt ontvangen kun je het in de meeste gevallen retourneren, behalve als het een persoonlijk cadeau is. Voor de exacte voorwaarden raden we je aan contact op te nemen met de uiteindelijke webshop.

Waar kan ik de cadeaus het beste bestellen?

Wat ons betreft maakt dit weinig verschil, wij staan in voor de goede kwaliteit van de verschillende leveranciers die je op deze website vindt. De kwaliteit en service bij al deze webshops is zeer goed.

Hoe kan ik contact op nemen?

Als je vraag er niet tussen staat en je wilt contact met een medewerker kun je het beste even terecht bij de webshop waar je je cadeau hebt besteld. Ga vervolgens naar contact, en bel of mail met de leverancier. Zij kunnen je verder helpen.