Feestartikelen


Feestartikelen & versieringen

Een 25 jarig huwelijksjubileum is niet compleet zonder de nodige feestartikelen en versieringen. Versieringen brengen de gasten in de juiste stemming voor het feest, en dragen bij aan de sfeer en beleving tijdens het huwelijksfeest. Veelgebruikte voorbeelden van feestartikelen en versieringen tijdens een huwelijksfeest zijn bijvoorbeeld ballonnen, confetti, slingers en sfeervolle lampionnen. Hieronder vind je enkele leuke en toepasselijke feestartikelen & versieringen voor een 25 jarig huwelijk. Zorg voor een onvergetelijk feest met deze leuke artikelen die zorgen voor een geweldige sfeer!


 

ballonverlichtingBallonverlichting
Een unieke versiering in Europa, de ballonverlichting. Ballonnen geleverd compleet met lichtjes in verschillende kleuren, ventielen en sluitringen. De ballonnen hebben een doorsnede van 40 cm, en zijn direct klaar voor gebruik. Een kleurrijke toevoeging op ieder huwelijksfeest om voor de juiste sfeer voor u en uw gasten te zorgen. 
Meer informatie vind je hier >>
wedding-banner-mr-and-mrsMr. & Mrs. Slingers
Een leuke feestelijke slinger voor op een 25 jarig huwelijksfeest met daarop de tekst: Mr. & Mrs. Een subtiele, sfeervolle toevoeging tijdens een huwelijksfeest, en leuk om op te hangen boven de zitplaats van het huwelijkspaar die feest viert! 
Meer informatie vind je hier >>
confetti-zilveren-sterrenZilveren sterren confetti
Een 25 jarig huwelijk wordt ook wel aangeduid als een zilveren huwelijk, wat is er daarom toepasselijker dan zilveren confetti op het huwelijksfeest? De connectie tussen de kleur van de confetti en de naam van de huwelijksverjaardag is een saillant detail op een huwelijksfeest, en zal zeker niet onopgemerkt blijven. 
Meer informatie vind je hier >>
witte-bol-lampionWitte bol lampion
Over sfeervolle versieringen gesproken. Deze romantische witte bol lampionnen brengen iedere gast in de juiste stemming tijdens de viering van jullie 25 jarig huwelijk. Eventueel kun je er ook nog lampjes in hangen om het helemaal af te maken. De witte lampionnen zijn een sfeervolle versiering op ieder huwelijksfeest. 
Meer informatie vind je hier >>

Bekijk alle feestartikelen en versieringen voor uw huwelijksfeest >>