Dekbedovertrek als 25 jarig-huwelijkscadeau


Dekbedovertrek als  25 jarig huwelijkscadeau

Heb je moeite met het uitzoeken van een geschikt huwelijkscadeau? Dan hebben we een heel leuk idee voor jou. Waarom niet een gepersonaliseerd dekbedovertrek met foto cadeau geven? Een echte ‘eye-catcher’ voor op ieder bed. Geef het 25 jarig huwelijk glans met een schitterend dekbed, waardoor slapen nooit meer hetzelfde wordt! Steel de show, met jouw huwelijkscadeau!


Gepersonaliseerd dekbedovertrek

Het dekbedovertrek werkt als volgt: Kies de favoriete foto van het huwelijkspaar, eventueel met kinderen of huisdier, en laat deze levensgroot bedrukken op een dekbedovertrek van polyester en katoen. Verzeker het huwelijkspaar van de meest mooie dromen onder dit persoonlijke huwelijkscadeau.

dekbedovertrek met foto

Zelf een ontwerp maken

Je ontwerpt en personaliseert het dekbedovertrek helemaal zelf met de editor van YourSurprise. Het is heel eenvoudig en biedt heel veel extra opties. Zo kun je de dus zelf een foto aanleveren en eventueel tekst toevoegen. Je kunt kiezen uit heel veel afmetingen en standaard ontwerpen. Om het geheel compleet te maken kun je er ook 2 gepersonaliseerde kussenslopen bij laten maken.

kussensloop met foto

 

Specificaties

Je kunt het dekbedovertrek in meerdere afmetingen bestellen, zowel voor een eenpersoons bed als wel voor een tweepersoons bed. Je ontvangt het dekbedovertrek in een cadeauverpakking met een gratis cadeaukaartje. Was het dekbed op maximaal 40 graden, voor een lange levensduur. Wil je dit leuke cadeau voor een 25 jarig huwelijk bestellen? Kijk dan snel bij YourSurprise.nl