Kado review: Foto op houten planken


Kado review: Foto op houten planken

Bent u op zoek naar een persoonlijk en origineel kado voor een 25 jarig huwelijk? Een foto op houten planken laten bedrukken is een prachtig geschenk voor vele gelegenheden, zo ook voor het getrouwde huwelijkspaar. Het is een kado die bij je blijft voor de rest van je leven en bovendien schitterend staat aan de muur boven de bank of in een slaapkamer. Hieronder geven we onze beschrijving van een schitterend kado wat je voor €30,95 al in huis haalt. 


Kies je favoriete foto

Ergens op je computer of in een fotoalbum heb je vast nog wel een leuke foto van het huwelijkspaar die binnenkort het 25 jarig jubileum viert. Voor dit kado is het belangrijke om een leuke, representatieve foto te gebruiken met een goede kwaliteit. Dit komt het eindresultaat op het hout namelijk ten goede. Jouw ingestuurde foto wordt bedrukt op vurenhouten planken, waarbij je bovendien als je dat wilt extra tekst kunt bedrukken. Door de foto heen, blijven de natuurlijke nerven van het hout prachtig zichtbaar, waardoor er een heel speels effect ontstaat.

Ophangsysteem

Om het cadeau helemaal af te maken kun je er natuurlijk ook meteen een ophangsysteem bij bestellen, zodat het geschenk meteen kan worden opgehangen. Dit maakt de verrassing helemaal af, en zorgt er voor dat het cadeau niet eerst een paar weken ergens stof ligt te happen.

Bestellen van het cadeau

Dit originele fotocadeau is te bestellen bij Yoursurprise.nl. De foto wordt fullcolor afgedrukt in hoge kwaliteit. Je kunt tevens kiezen uit verschillende formaten, de kleinste bedraagt 30×20 centimeter, en de grootste maar liefst 80×60 centimeter, hier betaal je dan wel €100,95 euro voor, maar dan heb je ook wat. Bovendien zijn de houten planken als basis voor de foto, voorzien van een laag white wash, zo komt de foto nog beter tot zijn recht. Onthoud wel dat hout een natuurproduct is, en er kan dus variatie zijn in hoeveelheid nerven en knoesten.

Onze conclusie

Dot kado wordt veel verkocht, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een foto op houten planken is een geschenk voor het leven, en een bijzondere verrassing voor ieder getrouwd huwelijkspaar. Voor een betaalbare prijs geef je dus een uniek geschenk uit handen. Bovendien gaat het bestellen bij yoursurprise super eenvoudig met de eigen editor. Zo wordt het personaliseren en toevoegen van tekst kinderspel. Wil je het 25 jarig huwelijk extra glans geven? Bestel dan zeker dit leuke geschenk.

foto op houten planken