Persoonlijke cadeaus


Persoonlijke cadeaus voor een 25 jarig huwelijk

De laatste jaren zijn persoonlijke cadeaus enorm populair geworden. Persoonlijke cadeaus hebben nét dat beetje extra, en dat maakt ze zo verrassend en origineel. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt op een cadeau een persoonlijke tekst of foto laten bedrukken. Hieronder vind je enkele leuke suggesties met persoonlijke cadeaus die momenteel populair zijn om te geven aan een 25 jarig huwelijkspaar tijdens het zilveren huwelijksfeest!

gegraveerde wijnglazenPersoonlijk gegraveerde wijnglazen
Verras het 25 jaar getrouwd huwelijkspaar met deze bijzondere wijnglazen. Bedenk zelf een persoonlijke tekst. Je kunt ook kiezen uit bier, champagne en longdrink glazen. Set bestaande uit 2 glazen. De glazen zijn gemaakt van sterk glas en vaatwasser bestendig.
Meer informatie vind je hier >>
straatnaambord cadeauStraatnaambord kado
Een zeer origineel kado voor ieder 25 jaar getrouwd huwelijkspaar, die zich al jaren tussen de meest verkochte cadeaus bevindt. Vereeuwig het getrouwde stel, door ze een eigen straat kado te geven. Bedenk zelf een ludieke naam. Staat bijzonder leuk aan bijvoorbeeld de gevel van de woning.
Meer informatie vind je hier >>
dienblad cadeauPersoonlijk dienblad
Koekje bij de koffie? Plaats jouw favoriete of mooiste foto van het 25 jarig huwelijkspaar op dit persoonlijke dienblad. Een herinnering aan de bruiloft is zo altijd bij de hand. Een zeer mooi dienblad met stevige onderkant. Een bijzonder origineel cadeau waar het 25 jaar getrouwd stel vast niet aan gedacht had. 
Meer informatie vind je hier >>
kussen bedrukkenKussen bedrukken
1 van de populairste cadeaus van dit moment. Personaliseer een kussensloop helemaal naar wens met een persoonlijke foto, of eigen tekst voor het 25 jaar getrouwd paar. Vele ontwerpen verkrijgbaar. Met de gebruiksvriendelijke foto-editor zijn de mogelijkheden onbeperkt!
Meer informatie vind je hier >>
Naamloos-300x262Foto op houten planken
Een super origineel cadeau welke de laatste jaren steeds populairder wordt. Een foto op houten planken geeft een zeer bijzonder effect. In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Meer informatie vind je hier >>

Persoonlijke cadeaus 

Persoonlijke cadeaus hebben misschien wel het leukste effect van alle cadeaus. Dit komt omdat je zelf een persoonlijke boodschap over geeft aan het huwelijkspaar. Persoonlijke cadeaus worden al jaren het best verkocht en zijn nog steeds in opkomst. Juist voor een 25 jarig huwelijk is het daarom erg origineel om een persoonlijk cadeau te geven. We hopen dat je hierboven iets leuks hebt kunnen vinden voor het komende huwelijksfeest.