25 jaar getrouwd kado idee


25 jaar getrouwd kado idee

Ben jij op zoek naar een leuk idee voor een 25 jaar getrouwd kado? Misschien ben je wel op zoek naar een origineel 25 jarig huwelijkscadeau voor jouw ouders die binnenkort het zilveren huwelijk vieren. Voor wie je ook een leuk 25 jaar getrouwd kado idee zoekt, in deze post vind je enkele leuke suggesties, met populaire en originele cadeaus voor een huwelijksjubileum. Vier het feest met een uniek, bijzonder en persoonlijk 25 jaar getrouwd kado van 25jaargetrouwd.net. Met één van de cadeaus die je hieronder ziet, heb je gegarandeerd een uniek en geslaagd kado voor een 25 jarig huwelijk in handen. Voor welke ga jij?


Een persoonlijk 25 jaar getrouwd kado

Persoonlijke cadeaus zijn geschenken die je helemaal naar wens kunt personaliseren met bijvoorbeeld een foto of tekst of een combinatie van die 2. Het leuke en verrassende effect van persoonlijke cadeaus, heeft er voor gezorgd dat ze steeds populairder zijn geworden de laatste jaren. Hieronder zie je onze favoriete cadeaus voor een 25 huwelijk, die je helemaal naar eigen smaak kunt ontwerpen.

gegraveerde wijnglazenGegraveerde glazen als huwelijkscadeau

Zonder twijfel hét meest populaire cadeau voor een 25 jarig huwelijk van de laatste jaren. Met een gegraveerd glas, geef jij een bijzonder, uniek en persoonlijk kado met jouw eigen boodschap erin gegraveerd. Je hebt keuze uit verschillende glazen die je kunt laten graveren, zoals wijnglazen, theeglazen, bierglazen, longdrinks en meer. Een tip van onze kant? Laat de namen van het jubilerende huwelijkspaar met de trouwdatum in een set van 2 glazen graveren. Wedden dat je ze met dit cadeau op unieke wijze verrast? Start met het personaliseren van jouw glazen.
Gegraveerde glazen >>

 

 

 

 

25 jaar getrouwd kado ideeBestek set graveren als kado

Een ander populair kado voor een huwelijk van de laatste tijd, is het te graveren bestek set. Deze set bestaat uit een lepel, mes, vork en dessertlepel, en kan worden gegraveerd met jouw eigen tekst. Net als bij de glazen is het een leuk idee om de namen van het huwelijkspaar met de trouwdatum te laten graveren. Het persoonlijke bestek set is een uniek, glanzend en bijzonder origineel 25 jarig huwelijkscadeau met een persoonlijk tintje. Begin met het ontwerpen van je eigen bestek set.
Bestek set graveren >>

 

 

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord kado

Wil je het 25 jarig huwelijkspaar op écht originele en ludieke wijze verrassen met een leuk kado? Dan is het persoonlijke straatnaambord een leuk idee. Geef een origineel straatnaambord kado, met daarop de namen van het huwelijkspaar, en op de onderste regel eventueel de trouwdatum of een andere ludieke tekst. Dit huwelijkscadeau staat al jaren in de top van best verkochte 25 jarig huwelijk cadeaus, wat de populariteit ervan onderstreept. Met dit kado heb je gegarandeerd een geslaagd geschenk voor het huwelijkspaar in handen. Kies een bord en afmeting, en begin met personaliseren.
Straatnaambord kado >>

 

 

 

 

Een belevenis kado voor een 25 jarig huwelijk

Zoek je een leuk kado idee voor een huwelijkspaar die het leuk vindt om dingen te doen en ondernemen? Misschien is een belevenis dan een leuk idee om kado te geven. Hieronder zie je enkele suggesties met leuke belevenis cadeaus om te geven aan een huwelijkspaar die het zilveren huwelijk viert.

beleef uw huwelijksnacht opnieuwBeleef uw huwelijksnacht opnieuw

De absolute nummer 1 belevenis van dit moment, is het arrangement ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw‘. De titel geeft al prijs wat de belevenis inhoudt. Stuur het huwelijkspaar er op uit naar een hotel in Nederland of Duitsland, waar ze zullen worden verwelkomt met een bruidsboeket en verblijven in de bruidssuite met een whirlpool op de kamer. Verder genieten ze van de wellness faciliteiten, een uitgebreid diner (Met verrassing), ontbijtbuffet en vele extra’s. Tijdens deze unieke belevenis komt de magie van de huwelijksnacht weer helemaal terug. Een spectaculair huwelijkscadeau om bijvoorbeeld jouw ouders mee te verrassen!
Beleef uw huwelijksnacht opnieuw >>

 

 

 

 

wellness met overnachtingWelnness overnachting als jubileum kado

Is het jubilerende huwelijkspaar dol op warmte, ontspanning, sauna’s en alles wat je maar in een wellness vindt? Dan is de overnachting met wellness arrangement het kado wat je moet hebben. Stuur het huwelijkspaar er lekker op uit met dit verwen arrangement. Ze verblijven op een luxe kamer, maken gebruik van de wellness faciliteiten, ontvangen een lichaamspakking en hand of voetmassage, en genieten als klap op de vuurpijl ‘s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het ideale 25 jaar getrouwd kado idee, voor iemand die van ontspanning houdt.
Overnachting met wellness >>

 

 

 

 


Nog meer leuke kado ideeën voor een 25 jaar getrouwd huwelijkspaar

De kado selectie die je hierboven ziet, is met zorg samengesteld en gebaseerd op jarenlange ervaring met de verkoop van originele cadeaus voor een 25 jarig huwelijk. Met één van deze cadeaus weet je dus zeker dat je een geslaagd geschenk in handen hebt, die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij het jubilerende huwelijkspaar. Natuurlijk is niet iedereen gelijk, en kan het zijn dat jij toch liever een andere leuke verrassing kado geeft. In dat geval adviseren we jou om even hier te kijken, voor nog meer leuke 25 jaar getrouwd cadeaus.